Når dørene slår op i Comwell Congress Center Copenhagen den 22. november kan deltagerne ved HORESTA Årsdag se frem til et hav af spændende talere og en dag fyldt med inspiration. Ligesom for to år siden vil Lars Løkke Rasmussen (V) åbne dagen, som i år har temaet ’digitalisering’.

Lars Løkke Rasmussen er dog ikke det eneste politiker, der tager turen fra Christiansborg. Erhvervsminister Rasmus Jarlov er nemlig også på programmet. Han vil blandt andet indgå i en dialog med HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard, som vil få ham til at præsentere regeringens løsninger på en række af erhvervets store udfordringer.

Har I endnu ikke tilmeldt jer, så er der stadig pladser at få. På www.horesta.dk/aarsdag finder du tilmelding, deltagerliste, program, talere og meget, meget mere.

Vi glæder os til at se hele erhvervet til et brag af en årsdag. Og husk også den store branchefest om aftenen, som næsten 300 deltagere allerede har tilmeldt sig! 

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne