Når dørene slår op i Comwell Congress Center Copenhagen den 22. november kan deltagerne ved HORESTA Årsdag se frem til et hav af spændende talere og en dag fyldt med inspiration. Ligesom for to år siden vil Lars Løkke Rasmussen (V) åbne dagen, som i år har temaet ’digitalisering’.

Lars Løkke Rasmussen er dog ikke det eneste politiker, der tager turen fra Christiansborg. Erhvervsminister Rasmus Jarlov er nemlig også på programmet. Han vil blandt andet indgå i en dialog med HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard, som vil få ham til at præsentere regeringens løsninger på en række af erhvervets store udfordringer.

Har I endnu ikke tilmeldt jer, så er der stadig pladser at få. På www.horesta.dk/aarsdag finder du tilmelding, deltagerliste, program, talere og meget, meget mere.

Vi glæder os til at se hele erhvervet til et brag af en årsdag. Og husk også den store branchefest om aftenen, som næsten 300 deltagere allerede har tilmeldt sig! 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne