I det nye nummer af HORESTAs magasin Visitor fortæller restauratøren Rosio Sanchez om, da hun forlod Noma for at åbne sit streetfood-spisested ved Torvehallerne, Hija de Sanchez. Der gik ikke længe, før madglade københavnere og besøgende kastede deres kærlighed på hendes mexicanske traditionsretter, og et panel med 73 madskribenter fra Lonely Planet kårede sågar restauranten til Europas bedste madbod. Siden har boden fået permanente lokaler i Københavns Kødby, og nu er Rosio Sanchez også aktuel med bistro-restauranten Sanchez på Vesterbro.
”Jeg vil gern vise, at mexicansk madkultur er andet og mere end fedtet fastfood og bjerge af cheddarost”, fastslår Rosio Sanchez, og fortsætter:
”Målet er at lave det bedste, som vi overhovedet kan. Jeg har brugt mange år af min karriere på at arbejde dedikeret og målrettet for andre køkkenchefer med ambitioner om at være de bedste. Den energi vil jeg transformere til mine egne steder”, fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny frist for kollektivt søgsmål mod Booking.com
30-07-2025
-
Turismetrends: Sådan rejser europæerne i 2025
30-07-2025
PRESSEKLIP
-
Bellagroup har udpeget ny direktør
30-07-2025
-
Fusion og rebranding præger resultat hos Core Hospitality
30-07-2025
-
Ny hotelchef skal styrke Copenhagen Plaza efter renovering
30-07-2025
-
Minister: Møns Klint kan tiltrække flere turister
30-07-2025
-
Green Key skaber øget interesse for Hotel Pejsegården
30-07-2025
-
TV2-serie vækker historisk interesse og løfter museum i Jelling
30-07-2025
-
Elever imponerer med sommerrestaurant på Severin
30-07-2025
-
Kraftigt regnvejr lukkede BonBon-Land i to dage
30-07-2025