I HORESTAs madspildsprojekt er ambitionen at samle de bedste råd fra erhvervet og videndele, men det hele starter i virksomhederne, og her kan eleverne være en vigtig ressource:

”Når elever træder ind i en virksomhed, bliver de lynhurtigt en del af arbejdsgangene og rutinerne, men før det er tilfældet, har man en unik mulighed for at få et par friske øjne på for eksempel virksomhedens madspild. Igennem HORESTAs madspildsprojekt har det vist sig, at mange af de gode initiativer faktisk starter hos virksomhedens nyeste medarbejdere, der har masser ideer til, hvordan man kan begrænse mængden af mad, der ender i skraldespanden”, siger miljøchef hos HORESTA Mikal Holt Jensen.

Fra Hotel- og Restaurantskolen i København lyder det:

”Vores elever er vant til at være kreative med bl.a. rester, skræller, stokke, toppe, ender og afskær. Vi vil derfor opfordre virksomhederne til at se på elever som en ressource og gøre brug af de nye øjne på bæredygtighed, de lukker ind i deres køkken”, siger Michelle Nadia Werther, Projektleder på Hotel- og Restaurantskolen i København.

I kan læse meget mere om HORESTAs madspildsprojekt på Facebook-siden, hvor det også er sidste chance for at være med i konkurrencen om to billetter til det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or i Lyon i slutningen af januar. I deltager ved at dele jeres bedste råd i kampen mod madspild.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne