Det er ved at være sidste chance, hvis I kunne ænke jer at blive skarpere på de store trends inden for topgastronomien og være med til at fejre landets absolut bedste restauranter. Så skynd jer at købe billetter til lanceringen af White Guide samt restaurantguidens trendseminar og ikke mindst de eksklusive gallamiddage på Sølyst.

White Guides Merroir trendseminar og lanceringen af White Guide 2019 med prisoverrækkelser kommer til at foregå i Københavns Kødby mandag den 19. november.

Gallamiddag

Her finder I et link til White Guides årlige eftertragtede gallamiddage i forlængelse af lanceringen, som igen i år foregår på Sølyst. Læs mere om den unikke maritime oplevelsesrejse til Atlantens perle via linket.

White Guide-lancering

Lanceringen af White Guide Danmark 2019 finder sted fra kl. 15-18. I kan læse mere og købe billet her.

Deltagerne kan blandt andet se frem til at smage eksklusiv champagne, dansk vin, kaviar, østers, søpindsvin, tang, vandkefirperler, ost og chokolade. Og så får de fremmødte naturligvis en dugfrisk White Guide 2019 med sig, når de går. Bemærk, at vi i år kun har plads til 300 personer, så bestilling forgår efter 'først til mølle'-princippet.

Trendseminar

Billetter til White Guides Merroir trendseminar (masterclass) den 19. nov fra 10:00-14:00 med indlagt frokost kan købes på følgende link.

Her kan deltagerne nippe til alger og tang, høre om maritime trends indenfor gastronomien, diskutere ukendte spiselige dyr fra havet og prøve rå søpindsvin. Dagens spændende program fremgår af linket. Også her er et begrænset antal billetter.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne