Det er ved at være sidste chance, hvis I kunne ænke jer at blive skarpere på de store trends inden for topgastronomien og være med til at fejre landets absolut bedste restauranter. Så skynd jer at købe billetter til lanceringen af White Guide samt restaurantguidens trendseminar og ikke mindst de eksklusive gallamiddage på Sølyst.

White Guides Merroir trendseminar og lanceringen af White Guide 2019 med prisoverrækkelser kommer til at foregå i Københavns Kødby mandag den 19. november.

Gallamiddag

Her finder I et link til White Guides årlige eftertragtede gallamiddage i forlængelse af lanceringen, som igen i år foregår på Sølyst. Læs mere om den unikke maritime oplevelsesrejse til Atlantens perle via linket.

White Guide-lancering

Lanceringen af White Guide Danmark 2019 finder sted fra kl. 15-18. I kan læse mere og købe billet her.

Deltagerne kan blandt andet se frem til at smage eksklusiv champagne, dansk vin, kaviar, østers, søpindsvin, tang, vandkefirperler, ost og chokolade. Og så får de fremmødte naturligvis en dugfrisk White Guide 2019 med sig, når de går. Bemærk, at vi i år kun har plads til 300 personer, så bestilling forgår efter 'først til mølle'-princippet.

Trendseminar

Billetter til White Guides Merroir trendseminar (masterclass) den 19. nov fra 10:00-14:00 med indlagt frokost kan købes på følgende link.

Her kan deltagerne nippe til alger og tang, høre om maritime trends indenfor gastronomien, diskutere ukendte spiselige dyr fra havet og prøve rå søpindsvin. Dagens spændende program fremgår af linket. Også her er et begrænset antal billetter.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne