Med den aktuelle mangel på arbejdskraft, og branchens konstante behov for at kunne levere den bedste service til vores gæster, er der mere end nogensinde brug for at kunne tage temperaturen på medarbejdernes trivsel. For tilfredse medarbejdere giver bedre service, øger produktiviteten og styrker forretningens bundlinje.

HORESTA har derfor nu udviklet et unikt og brugervenligt analyseværktøj - Better Hospitality Workplace - som giver jer et detaljeret indblik i medarbejdernes trivsel.

Tilfredshedsanalysen er målrettet hospitality branchen og adskiller sig på flere punkter markant fra andre tilsvarende produkter i markedet.

Med Better Hospitality Workplace får jeres virksomhed for eksempel et branchebenchmark således, at I ikke alene sammenlignes med det generelle arbejdsmarked, men (også) med tilsvarende virksomheder i branchen.

Derudover er selve spørgerammen målrettet vores erhverv, ligesom HORESTA har gjort meget ud af brugervenlighed både i forhold til medarbejdernes besvarelse samt den efterfølgende rapportering til virksomhedens ledelse. Besvarelse kan blandt andet ske når som helst via mobiltelefon, Ipad el. lign. – og på både dansk og engelsk.

I bestemmer selvfølgelig selv, hvornår på året I vil gennemføre undersøgelsen, og hvor ofte. I har også mulighed for at tilføje egne spørgsmål i undersøgelsen, målrettet netop jeres virksomhed.

Vi håber, at dette nye tilbud har vakt din interesse. Jo flere virksomheder som tilslutter sig, des stærkere bliver sammenligningsgrundlaget på tværs af branchen!

Er I interesseret i at høre mere om produktet, eller modtage oplysning om vores skarpe introduktionstilbud, kan I besøge vores stand på HORESTA Årsdag den 22. november. Har I endnu ikke tilmeldt jer, kan I nå det endnu.

Vil I høre mere om Better Hospitality Workplaces kan I også kontakte chefkonsulent Stig Nielsen direkte på tlf. 93 63 94 51 - eller skrive til sni@horesta.dk.

I kan finde mere information om Better Hospitality Workplace her.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne