Hotel- og restrauranterhvervet er først og fremmest ’people business’, men vi må ikke glemme digitaliseringens muligheder. Det var budskabet fra HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard, da hun torsdag morgen var igennem på TV2 Business.

Her fortalte hun, at digitalisering og ny teknologi byder på en masse muligheder for både hoteller og restauranter i en tid, hvor det er nødvendigt at maksimere ressourcerne og effektivisere driften i den hårde konkurrence.

Og konkurrencen vil kun blive skærpet. I disse år åbner der både mange nye restauranter, og der er en stor kapacitetsudvidelse på vej til hotelmarkedet. Erhvervets virksomheder oplever allerede store udfordringer med rekruttering af både faglærte og ufaglærte.

Afsluttende i TV2 Business-interviewet lød det fra HORESTA-direktøren, at målet med digitalisering ikke er at erstatte medarbejdere, men i stedet frigive ressourcer til, at de ansatte kan gøre det, som de er allerbedst til. Nemlig at yde service i verdensklasse.

Har du fået læst?

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Stor dansk forlystelsespark klar med ny app

Fårup Sommerland lancerer ny app, der skal gøre det nemmere at være gæst i det nordjyske sommerland – der er blandt andet info om ventetider på de mest populære forlystelser

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne