HORESTAs hjemmeside er netop blevet lanceret med et helt nyt design og en struktur, som er noget anderledes end på den gamle.

Den nye side er mobiloptimeret, så den let kan tilgås fra alle mobile devices. Samtidig er menuen forenklet, og den tager i højere grad afsæt i medlemmernes hverdag.

”Vi er gået efter et design, som er mere let, luftigt og langt mere tidssvarende. Samtidig har det været målet at lave en struktur, som er mere intuitiv for medlemmerne, så hjemmesiden bliver lettere at bruge i dagligdagen. Der vil på mange af siderne også være adgang til at finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi typisk får stillet,” siger Katia K. Østergaard, der er adm. direktør i HORESTA

Den nye hjemmeside introducerer også en række nye features. På forsiden vil man for eksempel sætte fokus på skiftende temaer. Der vil desuden blive præsenteret nye trends, man kan se seneste tweets fra HORESTA, de nyeste videoer, og så selvfølgelig brancherelevante nyheder og presseklip som hidtil.

Har du ris, ros eller spørgsmål til den nye hjemmeside, er du meget velkommen til at skrive til os. (horesta@horesta.dk)

Har du fået læst?

Nye Airbnb-regler kan koste lokale job

Den nye Airbnb-lovgivning giver kommunerne mulighed for at tillade udlejning af privatboligen til turister i op til 100 dage om året. HORESTA advarer imod konsekvenserne, hvis de udnytter rammerne

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne