Når restaurantgæster hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens og påvirker humøret positivt. Det viser en ny undersøgelse fra det svenske analysebureau HUI og Soundtrack Your Brand, som det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin bringer en historie om.

Analysen viser blandt andet, at musikken kan øge salget med 9,1 pct. Musik kan også kamuflere stilhed og forstyrrende støj, samt skabe trygge rammer for kunder og medarbejdere i forretningen.

Kort sagt lyder analysens konklusion, at musik påvirker restaurantgæster positivt på mange måder, og musikken kan dermed påvirke virksomhedens salg og gæsteoplevelsen.

Det billede genkender Bo Fledelius, der er marketing manager i Nord Gruppen, der driver Cock’s & Cows. Her bliver en af hovedstadens mest eftertragtede burgere serveret, og musik er en vigtig ingrediens.

”Der er flere ting, som er med til at skabe stemningen i vores restauranter, og musik er helt sikkert et element. Cock’s & Cows-restauranterne er udsprunget af nattelivet, og vores gæster forventer en løssluppen feststemning, når nu også cocktails er en stor del af vores koncept,” fortæller Bo Fledelius.

Du kan læse mere om Cock’s & Cows musikbrug i det seneste nummer af Visitor. I artiklen fortæller Koda også, hvad lyd og musik generelt betyder for restauranterhvervet. På siden her kan du læse mere om, hvad virksomhedens betalinger går til i en række nye videoer.

Læs den fulde rapport af musiks indvirkning på bundlinjen hos restauranter her her.

Nyt Visitor: Mød dansk vintalent der er blandt verdens bedste

66 deltagere fra 63 lande dyster i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne