Vi er godt i gang med sommeren – og sikken en sommer. Skønt, hvis man har ferie, men hvad med medarbejdere som er på arbejde? Hvor varmt må der egentlig blive før, at det er for varmt?

Arbejdstilsynet anbefaler, at temperaturen indenfor holdes på 20-22 grader ved stillesiddende eller stillestående arbejde – og temperaturen skal i hvert fald holdes under 25 grader.

I perioder med meget høje temperaturer udenfor accepterer Arbejdstilsynet dog, at temperaturen kommer lidt højere op. Men man skal være opmærksom på, at høje temperaturer kan give gener for medarbejderne og dermed udgøre en helbredsrisiko. Derfor bør man tage visse forholdsregler.

Læs mere om varme på arbejdspladsen og hvilke forholdsregler man bør tage på Arbejdstilsynets hjemmeside.

HORESTA-medlemmer kan kontakte HORESTA for nærmere rådgivning om arbejdsmiljø ved at ringe til HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Hver femte 3F'er oplever hård tone

Når 3F’erne går på arbejde, hører 19 procent af dem deres leder tale grimt eller nedsættende til dem eller deres kollega. Det skriver Fagbladet 3F på baggrund af en rundspørge som Analyse Danmark har lavet for mediet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne