Vi er godt i gang med sommeren – og sikken en sommer. Skønt, hvis man har ferie, men hvad med medarbejdere som er på arbejde? Hvor varmt må der egentlig blive før, at det er for varmt?

Arbejdstilsynet anbefaler, at temperaturen indenfor holdes på 20-22 grader ved stillesiddende eller stillestående arbejde – og temperaturen skal i hvert fald holdes under 25 grader.

I perioder med meget høje temperaturer udenfor accepterer Arbejdstilsynet dog, at temperaturen kommer lidt højere op. Men man skal være opmærksom på, at høje temperaturer kan give gener for medarbejderne og dermed udgøre en helbredsrisiko. Derfor bør man tage visse forholdsregler.

Læs mere om varme på arbejdspladsen og hvilke forholdsregler man bør tage på Arbejdstilsynets hjemmeside.

HORESTA-medlemmer kan kontakte HORESTA for nærmere rådgivning om arbejdsmiljø ved at ringe til HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed

Siden uge 27 har LO’s Jobpatruljen endnu engang været på tur i sommerlandet for at afdække forholdene for de unge på arbejdsmarkedet, og der fortsat er store udfordringer på området.

Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så har I nu muligheden for at være med i kapløbet om Arbejdsmiljøprisen 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne