I marts kunne Jesper Dams Hansen lade sig hylde som Årets Kok 2018. Til hverdag er han kok på restauranten Babette i Vordingborg, og han er langt fra den eneste fra dette køkken, som har skabt store resultater ved gastronomiske konkurrencer.
I det nye Visitor fortæller Babette-ejerne Henrik Pedersen og Vivi Schou, hvilke miljø de har skabt for de talentfulde unge. For det er ikke et talentudviklingsprogram, men nærmere et miljø i restauranten, der er fundamentet for at skabe stjerner.
Desuden kigger Visitor nærmere på, hvordan flyruter, valutakurser med mere spiller ind på turisternes rejsemønstre. Der er også fokus på energiforbrug, og hvordan virksomheder kan spare store summer med små ændringer.
Som altid er Visitor også fyldt med både danske og internationale branchenyheder samt relevant rådgivning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Byudviklingschef: Der er plads til luksuriøse hoteller i Esbjerg
02-06-2023
-
Ny film fortæller historien om dengang Michelinrestaurant flyttede til Grønland
02-06-2023
-
Alternativet: Vi har ikke stemt for at sløjfe udeservering
02-06-2023
-
Midt- og Vestjylland mangler sæsonarbejdere
02-06-2023
-
Dyrehavsbakken mangler 300-400 medarbejdere til højsæsonen
02-06-2023
-
Alkoholbevilling kan vakle under natklub efter narko-afsløringer
02-06-2023