I marts kunne Jesper Dams Hansen lade sig hylde som Årets Kok 2018. Til hverdag er han kok på restauranten Babette i Vordingborg, og han er langt fra den eneste fra dette køkken, som har skabt store resultater ved gastronomiske konkurrencer.

I det nye Visitor fortæller Babette-ejerne Henrik Pedersen og Vivi Schou, hvilke miljø de har skabt for de talentfulde unge. For det er ikke et talentudviklingsprogram, men nærmere et miljø i restauranten, der er fundamentet for at skabe stjerner.

Desuden kigger Visitor nærmere på, hvordan flyruter, valutakurser med mere spiller ind på turisternes rejsemønstre. Der er også fokus på energiforbrug, og hvordan virksomheder kan spare store summer med små ændringer.

Som altid er Visitor også fyldt med både danske og internationale branchenyheder samt relevant rådgivning.

Læs hele det nye nummer her.

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind