I marts kunne Jesper Dams Hansen lade sig hylde som Årets Kok 2018. Til hverdag er han kok på restauranten Babette i Vordingborg, og han er langt fra den eneste fra dette køkken, som har skabt store resultater ved gastronomiske konkurrencer.

I det nye Visitor fortæller Babette-ejerne Henrik Pedersen og Vivi Schou, hvilke miljø de har skabt for de talentfulde unge. For det er ikke et talentudviklingsprogram, men nærmere et miljø i restauranten, der er fundamentet for at skabe stjerner.

Desuden kigger Visitor nærmere på, hvordan flyruter, valutakurser med mere spiller ind på turisternes rejsemønstre. Der er også fokus på energiforbrug, og hvordan virksomheder kan spare store summer med små ændringer.

Som altid er Visitor også fyldt med både danske og internationale branchenyheder samt relevant rådgivning.

Læs hele det nye nummer her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne