Bruger man et eksternt rengøringsfirma, er det vigtigt, at virksomheden løbende selv følger op på, om man får leveret den aftalte kvalitet. Det betyder blandt andet, at leverandøren lever op til reglerne og for eksempel ikke brugerunderleverandører, som ikke afregner skat og moms og/eller anvender illegal arbejdskraft.  For at undgå det, har Skattestyrelsen lavet en ny vejledning til virksomheder, der benytter sig af underleverandører til rengøring.

For at beskytte virksomheden kan man stille krav til både leverandøren og eventuelle underleverandører i kontrakten. På den måde kan man let sikre sig, at arbejdet ikke bliver udført sort eller illegalt. Og det er der en lang række fordele ved, bl.a.:

  • Man har altid styr på, hvem der har adgang til virksomhedens lokaler.
  • Man er sikre på, at leverandøren følger reglerne.
  • Man får den kvalitet og sikkerhed, der er aftalt.

Skattestyrelsen har derfor samlet en række gode råd i en folder, der fortæller, hvad man blandt andet skal være opmærksom.

Læs folderen her.

I kan også klikke ind på www.skat.dk/kædesvig og få mere ad vide om, hvor I beskytter jeres virksomhed.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Grønne hotelgæster får gratis drinks

Klimaet optager danskerne i en sådan grad, at det, som i årtier har været sædvane, nemlig de daglige, obligatoriske linnedskift og rengøringer på hoteller, nu kan være en saga blot. I hvert fald hos hostelkæden a&o.

Dette hotel har værelser der rengør sig selv

Hvis man bor på højteknologisk hotel i dag, kan man måske forvente at se dagens overskrifter i et væglangt spejl eller at have en personlig træner on-demand, når man tænder for sit fjernsyn, skriver Børsen.

Rengøringsfirma: Hver anden jobansøgning er proforma

Lars Studstrup driver Aarhus Rengøring med otte medarbejdere, og når han skal lave regnskab, arbejde med hjemmeside, persondataforordning og hyre folk, er hver spildt time en dyr time. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne