Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Myndighederne i delstaten Nevada med blandt andet Las Vegas overvejer at fjerne et krav om daglig rengøring, som stammer fra coronatiden. Det skriver Standby.dk.

Forslaget støttes blandt andet af hotelorganisationen Nevada Resort Association, der mener, at kravet hører fortiden til, og at det gør udgifterne for hotelejerne højere. Hotelgæster, der ønsker daglig rengøring, kan stadig få denne – men så skal de aktivt signalere det overfor housekeeping.

Hotelkoncernerne siger, at hvis man fjerner den daglige rengøring, vil det være bedre for miljøet – og gøre det nemmere for arbejdsgiverne, der har svært ved at skaffe personale til opgaven.

Læs hele historien på standby.dk

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind