Når medarbejdere i hotel- og restauranterhvervet skal på efteruddannelse er der gode muligheder for at søge tilskud hos branchens fonde.

Det er der hvert år mange virksomheder, som benytter sig af, og mange medarbejdere, der får glæde af.

Fondene bliver finansieret af erhvervet selv, og i næste uge modtager alle medlemmer af HORESTA Arbejdsgiver en halvårlig opkrævning til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets (HRT) Kompetenceudviklingsfond samt Uddannelses- og Samarbejdsfond.

Medlemmerne i HORESTA Arbejdsgiver modtager i uge 34 en opkrævning til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets (HRT) Kompetenceudviklingsfond og Samarbejdsfonden. Sidste frist for indbetaling er den 14. september. Opkrævningerne til fondene sker halvårligt.

Søg om tilskud til efteruddannelse på pension.dk/uddannelsesfonde

Fondene, der administreres af PensionDanmark, yder tilskud til medarbejdernes selvvalgte efteruddannelse. Det er virksomheden, der på vegne af medarbejderne, søger om tilskud til kurser. Tilskud søges direkte på pension.dk under Uddannelsesfonde. Her er der også en liste over samtlige kurser, virksomheder kan søge tilskud til, samt information om satserne på tilskuddet. 

Læs mere på www.pension.dk/uddannelsesfonde.

Kom med på akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Nyt akademifag skal sikre at arbejdsmiljøet tiltrækker

På et nyt forløb, som HORESTA og erhvervsakademiet Dania står bag, er fokus på at give deltagerne værktøjerne til at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø på deres virksomheder samt skabe trivsel og motivation for alle medarbejderne.

Log ind