’Nordhavn Manufactory’ er navnet på Løgismose Meyers fødevarefabrik i Københavns Nordhavn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser i forsøget på at udvikle nye råvarer og fremtidens fødevarer. Men fageksperterne arbejder dog ikke alene. Målet er nemlig også at indgår partnerskaber med restauranter, så produkterne matcher deres behov.

Blandt samarbejdspartnerne er Mikkeller. Bryggeriet har nemlig udviklet en hvidskimlet ølpølse i samarbejde med Nordhavn Manufactory.

”Det var en enormt sjov mulighed for at kombinere Nordhavn Manufactorys nørderi inden for bakterier og fermentering med elementer fra vores ølbrygning. Og vores gæster er glade for pølsen. Den rummer en god historie, den er tilpas anderledes og smager i øvrigt fantastisk”, fortæller Vibeke Yan Si Tan Larsen, der er kvalitetsansvarlig hos Mikkeller.

Læs hele historien for Løgismose Meyers udviklingsplatform og om deres ambitioner for fødevarer og samarbejder i det nye Visitor her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Brug af musik er en god forretning

Når restaurantgæster hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens og påvirker humøret positivt. Det viser en ny undersøgelse fra det svenske analysebureau HUI og Soundtrack Your Brand, som det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin bringer en historie om.

Restauratør: ”Konkurrencen er hård, men jeg tror på det”

”Gå hjem og lav mad”, sagde restauratøren og kogebogsforfatteren Trine Hahnemann i mange år til danskerne, men nu laver hun selv takeaway fra sit madhus på Østerbro. Restaurantmarkedet har nemlig udviklet sig, og hun fortæller i det nye Visitor, hvorfor hun ikke havde lavet samme virksomhed for ti år siden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne