’Nordhavn Manufactory’ er navnet på Løgismose Meyers fødevarefabrik i Københavns Nordhavn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser i forsøget på at udvikle nye råvarer og fremtidens fødevarer. Men fageksperterne arbejder dog ikke alene. Målet er nemlig også at indgår partnerskaber med restauranter, så produkterne matcher deres behov.

Blandt samarbejdspartnerne er Mikkeller. Bryggeriet har nemlig udviklet en hvidskimlet ølpølse i samarbejde med Nordhavn Manufactory.

”Det var en enormt sjov mulighed for at kombinere Nordhavn Manufactorys nørderi inden for bakterier og fermentering med elementer fra vores ølbrygning. Og vores gæster er glade for pølsen. Den rummer en god historie, den er tilpas anderledes og smager i øvrigt fantastisk”, fortæller Vibeke Yan Si Tan Larsen, der er kvalitetsansvarlig hos Mikkeller.

Læs hele historien for Løgismose Meyers udviklingsplatform og om deres ambitioner for fødevarer og samarbejder i det nye Visitor her.

VISITOR: Nu er der terapi på menuen

En amerikansk restaurantkæde har ansat en psykolog for at styrke den enkelte medarbejders mentale sundhed, og virksomheden oplever nu en stor stigning i antallet af jobansøgere. VISITOR går tæt på arbejdsmiljøet i køkkenet.

VISITOR: Dansk hotelkæde vil til udlandet

VISITOR går tæt på hotelkæden, Kølpin Hotels, der arbejder på at strømline samspillet mellem dets to badehoteller samt deres boutique hotel i København. Læs artiklen her, hvor den nye direktør Karim Nielsen også løfter sløret for udlandsdrømmene i virksomheden.

Log ind