’Nordhavn Manufactory’ er navnet på Løgismose Meyers fødevarefabrik i Københavns Nordhavn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser i forsøget på at udvikle nye råvarer og fremtidens fødevarer. Men fageksperterne arbejder dog ikke alene. Målet er nemlig også at indgår partnerskaber med restauranter, så produkterne matcher deres behov.
Blandt samarbejdspartnerne er Mikkeller. Bryggeriet har nemlig udviklet en hvidskimlet ølpølse i samarbejde med Nordhavn Manufactory.
”Det var en enormt sjov mulighed for at kombinere Nordhavn Manufactorys nørderi inden for bakterier og fermentering med elementer fra vores ølbrygning. Og vores gæster er glade for pølsen. Den rummer en god historie, den er tilpas anderledes og smager i øvrigt fantastisk”, fortæller Vibeke Yan Si Tan Larsen, der er kvalitetsansvarlig hos Mikkeller.
Læs hele historien for Løgismose Meyers udviklingsplatform og om deres ambitioner for fødevarer og samarbejder i det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Kampen om udeservering er ikke fløjtet af endnu
29-11-2023
-
HORESTA: Finanslovsaftale sender tiltrængte midler til branchen
29-11-2023
-
Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke tre dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
29-11-2023
-
Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater
29-11-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik
29-11-2023
-
Brancheorganisation før julefrokostsæson: Vis respekt for personalet
29-11-2023
-
Gode elementer for turismen: Det siger de om finansloven
29-11-2023
-
100 tomme lejligheder konverteres til hotelværelser
29-11-2023
-
Rekordmange overnatninger: Disse pengestærke turister er i vækst
29-11-2023
-
Trods mange års underskud: Hotel tror fortsat på sit koncept
29-11-2023