’Nordhavn Manufactory’ er navnet på Løgismose Meyers fødevarefabrik i Københavns Nordhavn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser i forsøget på at udvikle nye råvarer og fremtidens fødevarer. Men fageksperterne arbejder dog ikke alene. Målet er nemlig også at indgår partnerskaber med restauranter, så produkterne matcher deres behov.

Blandt samarbejdspartnerne er Mikkeller. Bryggeriet har nemlig udviklet en hvidskimlet ølpølse i samarbejde med Nordhavn Manufactory.

”Det var en enormt sjov mulighed for at kombinere Nordhavn Manufactorys nørderi inden for bakterier og fermentering med elementer fra vores ølbrygning. Og vores gæster er glade for pølsen. Den rummer en god historie, den er tilpas anderledes og smager i øvrigt fantastisk”, fortæller Vibeke Yan Si Tan Larsen, der er kvalitetsansvarlig hos Mikkeller.

Læs hele historien for Løgismose Meyers udviklingsplatform og om deres ambitioner for fødevarer og samarbejder i det nye Visitor her.

Nyt Visitor: Mød dansk vintalent der er blandt verdens bedste

66 deltagere fra 63 lande dyster i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne