

Efter en årrække væk fra det danske marked er Subway tilbage med en massiv udrulning. Inden udgangen af 2026 vil danskerne kunne finde 16 restauranter i Danmark, og på længere sigt er målet 50. Medlemskabet hos HORESTA skal bidrage til, at kæden får den bedst mulige start i Danmark.
Subway er blandt verdens største fastfoodkæder og restaurantbrands og er nu klar til at genindtage dansk jord. Første skridt er taget med åbningen af en ny restaurant i Amager Centeret. Den markerer starskuddet på en omfattende ekspansionsplan om 50 restauranter inden 2032 – heraf 16 inden udgangen af 2026. De velkendte sandwiches fra Subway vender tilbage i nye og langt mere digitaliserede restauranter. Et helt centralt element i Subways relanceringsstrategi er nemlig de nye kioskskærme, hvor gæsterne selv kan sammensætte og bestille deres sandwiches. Den digitale dimension skal sikre kortere ventetid og en mere effektiv gæsteoplevelse.
Se videoen her.
Subway gør comeback i Danmark med store ambitioner
Efter en årrække væk fra det danske marked er Subway tilbage med en massiv udrulning. Inden udgangen af 2026 vil danskerne kunne finde 16 restauranter i Danmark, og på længere sigt er målet 50. Medlemskabet hos HORESTA skal bidrage til, at kæden får den bedst mulige start i Danmark.
HimmerLand: Klar til fremtiden
HimmerLand har i mange år været kendt som et resort med golfbaner i verdensklasse. Nu har fire års massiv udbygning forvandlet destinationen til et oplevelsesunivers for både feriegæster og forretningsfolk. Spa, padel, konferencesal, golfsimulatorer og nu senest 20 nye anneksværelser gør det muligt at huse op mod 365 overnattende gæster – året rundt.
Udvidelse af Nyborg Strand
På Nyborg Strand er ambitionerne tårnhøje, hvor der med deres udvidelse skal opføres en ny bygning med 80-100 værelser fordelt på tre til fire etager. Projektet er en del af en strategisk investering i at styrke hotellets kapacitet og kvalitet, så det fortsat kan tiltrække store konferencer og gæster fra ind- og udland.
Sebastian er klar til Bocuse d'Or 2025
Danske Sebastian Holberg Svendsgaard er i skrivende stund Europas bedste kok. Men kan han også blive verdens bedste? Det får vi svar på senere denne mandag. HORESTA fik søndag et ekslusivt interview med det fremadstormende kokketalent fra forberedelserne i Lyon.
Rethinkers Network med besøg af miljøminister Magnus Heunicke
Fredag samlede HORESTA toppen af restaurations- og oplevelsesindustrien til drøftelser om, hvordan branchen kan understøtte en mere bæredygtig fremtid med mindre plastik i takeaway-emballage. Miljømininister Magnus Heunicke (S) gæstede mødet for at sætte ord på de politiske ønsker til fremtiden.
Regeringen vil give erhvervsuddannelser flere midler
Hotel- og restauranterhvervet er et af de erhverv med størst mangel på faglært arbejdskraft. Derfor møder det ros fra HORESTA, at undervisningsminister Mattias Tesfaye (S) på vegne af regeringen i denne uge fremlagde et udspil, som skal styrke erhvervsuddannelserne.
Mere udeservering på vej til København
Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Forsøget er sat i værk for at gøre byen mere levende.
Stjernepar fra Restaurant Jordnær klar til Årets Kok og Årets Tjener 2025
Snart dyster Danmarks dygtigste kokke og tjenere om de prestigefyldte titler som Årets Kok og Årets Tjener 2025. Bag konkurrencen står en stærk faglig tradition, hvor talent, præcision og passion er i højsædet. I år er ægteparret og Michelin-duoen bag Restaurant Jordnær, Eric og Tina Vildgaard, dommere.
HORESTA Play er hotel-, restaurations- og turismebranchens TV-kanal, der belyser aktuelle tendenser, der rører sig i erhvervet.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en historie, du vil dele.
Ugyldigt login
Brugeren er ikke aktiv. Tjek venligst din mail og klik på aktiveringslinket, eller kontakt HORESTA på tlf. 35 24 80 80.