Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For første gang i 14 år er det to kvinder, der vinder de prestigefyldte titler som Årets Kok og Årets Tjener. Konkurrencerne blev afholdt i København, hvor deltagerne dystede i gastronomi og service på højeste niveau.
Efter seks timers intens konkurrence blev Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning kåret som Årets Kok 2025.
I Årets Tjener imponerede Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København med sin præcision og servicekunst.
HORESTA, der står bag konkurrencerne, fremhæver det høje niveau og vinderne som forbilleder i branchen.
Deltagerne i Årets Kok skulle kreere en treretters menu med blandt andet norske skaldyr og helstegt farseret kylling, mens Årets Tjener omfattede discipliner som vinvalg og mixologi. Vinderne modtog hver en præmie på 40.000 kr.
Læs hele historien på Berlingske
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025