Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For første gang i 14 år er det to kvinder, der vinder de prestigefyldte titler som Årets Kok og Årets Tjener. Konkurrencerne blev afholdt i København, hvor deltagerne dystede i gastronomi og service på højeste niveau.

Efter seks timers intens konkurrence blev Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning kåret som Årets Kok 2025.

I Årets Tjener imponerede Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København med sin præcision og servicekunst.

HORESTA, der står bag konkurrencerne, fremhæver det høje niveau og vinderne som forbilleder i branchen.

Deltagerne i Årets Kok skulle kreere en treretters menu med blandt andet norske skaldyr og helstegt farseret kylling, mens Årets Tjener omfattede discipliner som vinvalg og mixologi. Vinderne modtog hver en præmie på 40.000 kr.

Læs hele historien på Berlingske

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

Log ind