Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For første gang i 14 år er det to kvinder, der vinder de prestigefyldte titler som Årets Kok og Årets Tjener. Konkurrencerne blev afholdt i København, hvor deltagerne dystede i gastronomi og service på højeste niveau.

Efter seks timers intens konkurrence blev Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning kåret som Årets Kok 2025.

I Årets Tjener imponerede Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København med sin præcision og servicekunst.

HORESTA, der står bag konkurrencerne, fremhæver det høje niveau og vinderne som forbilleder i branchen.

Deltagerne i Årets Kok skulle kreere en treretters menu med blandt andet norske skaldyr og helstegt farseret kylling, mens Årets Tjener omfattede discipliner som vinvalg og mixologi. Vinderne modtog hver en præmie på 40.000 kr.

Læs hele historien på Berlingske

HORESTA fremhæver erhvervsvenlighed i KV25-katalog

Mere smidige byggetilladelser og bedre vilkår for udeservering kan styrke oplevelseserhvervet lokalt. I HORESTAs nye KV25-katalog peges på to forslag, som kan styrke bylivet og forbedre vilkårene for virksomheder i branchen.

Tak for en inspirerende HORESTA Årsdag 2025!

Hotel-, restaurant- og turismeerhvervet var torsdag samlet i Øksnehallen til en dag fyldt med inspiration, indsigt og god energi, da HORESTA Årsdag 2025 løb af stablen. Tak til de rekordmange deltagere, der var med til at skabe en uforglemmelig dag!

Log ind