De lover en gastronomisk rejse med rødder i Middelhavet og et strejf af nordisk finesse. I køkkenet står en kok med erfaring fra Michelin-køkkener.
Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Admiral Hotel åbner den 27. februar dørene til deres nye "high-end social dining" restaurant ved navn 'Aye Aye'. Det skriver KøbenhavnLiv.
Restaurantens placering lige ud til Københavns Havn matcher konceptet, der er inspireret af maritime traditioner og Middelhavets smagsunivers - med en nordisk twist. Også designet vil være forankret i bådhusarkitektur.
Det er Andreas Tancula Møller, der bliver køkkenchef på Aye Aye. Han har blandt andet erfaring fra restauranterne Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rekord i Københavns Lufthavn trods global uro
28-08-2025
-
Minister giver millionløft til Michelin-markedsføring
28-08-2025
-
Halvårsregnskab: Færre gæster og investeringer giver underskud i Tivoli
28-08-2025
-
Ny direktør skal sætte retning for turismen i Nordjylland
28-08-2025
-
Momsdebat blusser også op i nabolande
28-08-2025
-
Konkurrencemyndighed griber ind i Ubers fusion med Dantaxi
28-08-2025
-
HORESTA-formand får bestyrelsespost i Pensiondanmark
28-08-2025
-
Kæmpe film- og hotelbyggeri på vej i København
28-08-2025
-
Ny i HORESTA: Nyt liv til tidligere fagforeningshotel på Stevns
28-08-2025