De lover en gastronomisk rejse med rødder i Middelhavet og et strejf af nordisk finesse. I køkkenet står en kok med erfaring fra Michelin-køkkener.
Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Admiral Hotel åbner den 27. februar dørene til deres nye "high-end social dining" restaurant ved navn 'Aye Aye'. Det skriver KøbenhavnLiv.
Restaurantens placering lige ud til Københavns Havn matcher konceptet, der er inspireret af maritime traditioner og Middelhavets smagsunivers - med en nordisk twist. Også designet vil være forankret i bådhusarkitektur.
Det er Andreas Tancula Møller, der bliver køkkenchef på Aye Aye. Han har blandt andet erfaring fra restauranterne Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025