De lover en gastronomisk rejse med rødder i Middelhavet og et strejf af nordisk finesse. I køkkenet står en kok med erfaring fra Michelin-køkkener.
Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Admiral Hotel åbner den 27. februar dørene til deres nye "high-end social dining" restaurant ved navn 'Aye Aye'. Det skriver KøbenhavnLiv.
Restaurantens placering lige ud til Københavns Havn matcher konceptet, der er inspireret af maritime traditioner og Middelhavets smagsunivers - med en nordisk twist. Også designet vil være forankret i bådhusarkitektur.
Det er Andreas Tancula Møller, der bliver køkkenchef på Aye Aye. Han har blandt andet erfaring fra restauranterne Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025