Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmarks fødevare- og gastronomibranche skaber vækst og arbejdspladser, men manglen på faglært arbejdskraft truer både branchens og samfundsøkonomiens fremtid.
Derfor opfordrer Pia Svane, chef for uddannelse og konkurrencer hos HORESTA og Leif W. Laustsen, direktør for FødevareDanmark, i et debatindlæg til at den nye ungdomsuddannelse inkluderer en fødevarelinje.
Det vil sikre flere unge en erhvervsuddannelse med solide jobmuligheder og styrke Danmarks gastronomiske ry, lyder argumentet.
Fravalget strider mod regeringens ambition om at gøre erhvervsuddannelser attraktive og understreger behovet for at matche uddannelsens indhold med arbejdsmarkedets behov.
Læs hele historien på A4 Medier
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025