Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danmarks fødevare- og gastronomibranche skaber vækst og arbejdspladser, men manglen på faglært arbejdskraft truer både branchens og samfundsøkonomiens fremtid.

Derfor opfordrer Pia Svane, chef for uddannelse og konkurrencer hos HORESTA og Leif W. Laustsen, direktør for FødevareDanmark, i et debatindlæg til at den nye ungdomsuddannelse inkluderer en fødevarelinje.

Det vil sikre flere unge en erhvervsuddannelse med solide jobmuligheder og styrke Danmarks gastronomiske ry, lyder argumentet.

Fravalget strider mod regeringens ambition om at gøre erhvervsuddannelser attraktive og understreger behovet for at matche uddannelsens indhold med arbejdsmarkedets behov.

Læs hele historien på A4 Medier

SENESTE NYHEDSBREV

HORESTA kræver registrering af Airbnb-udlejere

Erhvervsorganisationen vil have et nationalt register over Airbnb-udlejere og dagbaseret indberetning, så de nuværende 70-dagesregler rent faktisk kan håndhæves og skabe fair konkurrence.

Log ind