Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bar9 er et nyt koncept, hvor Café Vivaldis lokaler omdannes til bar i de sene timer. Her undgår gæster entré og garderobegebyr, mens øl koster fra 19 kr. og drinks fra 49 kr.
Ifølge initiativtager Adam Harder er målet at skabe et prisvenligt alternativ til det dyre københavnske natteliv. Inspireret af restauranter som Bouillon, der har sat gang i en billigbølge, vil Bar9 kombinere lave priser med en åben og tilgængelig atmosfære.
HORESTAs medlemschef Nadeem Wasi ser ikke en generel tendens til lavere priser i branchen, men understreger, at variationen i udbuddet vokser:
"Det syder og bobler på restaurant- og barscenen i København, og det bevæger sig i alle retninger."
Han tilføjer: "Men København udvikler sig heldigvis på en måde, hvor vi kan tilbyde mange typer oplevelser. Og det er fedt, at unge ser muligheder og prøver koncepter af."
Læs hele historien på TV2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark styrker sin Michelin-position med otte nye stjerner
17-06-2025
-
Færøsk restaurant tildeles to Michelin-stjerner fra start
17-06-2025
-
200 bookinger på én time efter Michelin-stjerne til Alimentum
17-06-2025
-
Flere danske restauranter får deres første Michelin-stjerne
17-06-2025
-
Madklubben vil styrke børns madfærdigheder sammen med Arla
17-06-2025
-
Bevilling fra Nordea Fonden skal løfte Hærvejen til nyt niveau
17-06-2025
-
Hotelovernatninger i april slår ny rekord
17-06-2025
-
Nordborg Resort på Als skal løfte dansk turisme
17-06-2025
-
Hotelplaner i Esbjerg droppes til fordel for boligbyggeri
17-06-2025