Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bankernes tilbageholdenhed med at låne til restauranter er en barriere for vækst i branchen, mener HORESTAs politiske chef, Maria Olafsson.

Hun kalder det en fejlopfattelse, at restauranter er en højrisikoinvestering, da turismeerhvervet har vist sig både robust og udviklingsorienteret.

Konstitueret direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserede tidligere bankernes forældede syn på branchen og fremhævede, at den i dag er langt mere professionelt drevet.

HORESTA opfordrer nu politikerne til at sikre bedre rammevilkår for iværksættere. Samtidig oplever branchen øget konsolidering, hvor store kæder vokser, mens færre nye aktører får fodfæste.

Læs hele historien på FødevareWatch (kræver login)

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind