Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dorte Gleie og Peter Husted Sylvest indtræder i bestyrelsen i Akademiet Bocuse d’Or Danmark.
Begge nye bestyrelsesmedlemmer har mange års erfaring i branchen. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Dorte Gleie har mere end 20 års erfaring som adm. direktør og leder i restaurations- og oplevelsesbranchen samt indsigt i strategisk ledelse, forretningsudvikling og drift af spisesteder. Peter Husted Sylvest er partner i Simmering Copenhagen, og har i mere end 25 år arbejdet med at fortælle om dansk samt nordisk design og fødevarer. Han har også arbejdet tæt sammen med flere tidligere kandidater i Bocuse d’Or, lyder det i Linkedin-opslaget.
Akademiet Bocuse d’Or Danmark skal gennem udvælgelse sikre kontinuerlig dansk deltagelse i konkurrencen Bocuse d’Or.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Politisk aftale om fritidsjob vil gavne hoteller
13-09-2024
-
Erhvervsminister: turisme giver liv til landdistrikterne
13-09-2024
-
Får 35 millioner til at udvikle bæredygtig turisme
13-09-2024
-
Varm og tør sensommer luner i trængt campingbranche
13-09-2024
-
Kongrescenter giver gæster gratis transport med tog og bus
13-09-2024
-
Ultrapopulært spisested er åbnet et helt nyt sted i byen
13-09-2024