Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Cocotte-Pedersen, en af de største skikkelser i dansk gastronomi, er død efter et kræftforløb. Han var blandt de første til at opnå en michelinstjerne i Danmark med sin restaurant La Cocotte i 1983.
Cocotte-Pedersen opnåede også international anerkendelse ved at vinde guld ved Bocuse d'Or i 1989.
Gennem sin karriere har han haft stor indflydelse på dansk gastronomi og været aktiv som både krofatter, tv-kok og forfatter. Efter at have opnået endnu en michelinstjerne til Søllerød Kro i 1997, trak han sig tilbage og gik på pension for ti år siden.
Læs hele historien på Tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025