Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Cocotte-Pedersen, en af de største skikkelser i dansk gastronomi, er død efter et kræftforløb. Han var blandt de første til at opnå en michelinstjerne i Danmark med sin restaurant La Cocotte i 1983.
Cocotte-Pedersen opnåede også international anerkendelse ved at vinde guld ved Bocuse d'Or i 1989.
Gennem sin karriere har han haft stor indflydelse på dansk gastronomi og været aktiv som både krofatter, tv-kok og forfatter. Efter at have opnået endnu en michelinstjerne til Søllerød Kro i 1997, trak han sig tilbage og gik på pension for ti år siden.
Læs hele historien på Tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025