Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauratør Christer Bredgaard, der står bag Il Buco, har valgt at lukke restauranten efter længere tids økonomiske udfordringer.
På trods af innovative bæredygtige tiltag som økologisk mad, hjemmelavede produkter og fokus på madspild, kunne forretningen ikke længere løbe rundt.
Ifølge Christer Bredgaard vil erfaringerne fra Il Buco blive brugt til nye projekter, der fortsat udfordrer madsystemer og restaurantscenen. Christer Bredgaard driver fortsat en anden restaurant i København.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelstars Union indfører nye kriterier fra 2025
07-12-2024
-
Minister støtter plan for outdoorturisme
07-12-2024
-
Hotel Faaborg Fjord kåret som Danmarks bedste
07-12-2024
-
Ledigheden steg svagt i november
07-12-2024
-
Madklubben åbner midlertidig restaurant efter brand
07-12-2024
-
Splittelse om arbejdskraft skaber debat i regeringen
07-12-2024
-
Nyt hotel skal sætte skub i Thyborøns turisme
07-12-2024