Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Fårup Sommerland tager hul på sæsonen i næste måned, har samtlige restauranter, madboder og kiosker i det nordjyske sommerland mindst Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Den bedrift har Økologisk Landsforening mandag aften belønnet med Øko-prisen. Det skriver Turistmonitor.

Baggrunden for prisen er, at Fårup Sommerlands pastabod i 2016 modtog Det Økologiske Spisemærke i guld. Samme år fik forlystelsesparkens nybyggede Hotel Fårup et bronzemærke. Begge steder tog gæsterne godt imod økologien, og det gav blod på tanden. Siden har food & beverage manager Ole Roed stille og roligt konverteret flere varer til økologi.

Derfor har samtlige restauranter, kiosker og boder mindst Det Økologiske Spisemærke i bronze, når Nordjyllands største forlystelsespark 26. april åbner 2024-sæsonen.

 

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Log ind