Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Charlotte Koefoed Schou er ny chef på Melsted Badehotel og i den forbindelse bringer Bornholms Tidende et interview med hende.

Hvad vil du sætte fokus på i dit job som chef for stedet?

”Det er jo altid lidt lettere at svare på, når man har fået neglene ned i det, og det har jeg jo ikke endnu. Jeg tiltrådte 1. februar og lærer nyt hver eneste dag. Men der er ingen tvivl om, at det er i de små detaljer, at forbedringerne skal ske. Hotellet blev jo totalrenoveret for to år siden, og det står rimelig skarpt. Men lige nu er jeg i en periode, hvor jeg skal ud at ansætte personale til den kommende sæson, så det er der mit fokus ligger i øjeblikket. For jeg håber, jeg kan få fat i en personalegruppe, som er sammensat af forskellige typer, køn og alder, og at vi får et godt samarbejde med plads til forskelligheder,” siger Charlotte Koefoed Schou.

Hvad oplever du som det bedste ved at arbejde i hotelbranchen?

”Det er det her med ferie. Ferie gør folk glade, og folk kommer ind med en glæde og en forventning og er forhåbentlig afslappede, inden de lander og ellers sker det hurtigt. Hele konceptet med ferieproduktet, tror jeg, er lidt sjovere end at sidde på et advokatkontor.

I hvert fald for en som mig,” fortæller den nye hotelchef.

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind