Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der har været flere bebudede åbningstidsterminer for de to nye Marriott-hoteller i Københavns Nordhavn; de forklarede årsager til forsinkelserne er flere, men nu sker det – mandag den 11. marts. Det skriver Turisme24.dk.

Det forsikrer dobbelthotellets salgschef, Gritt Pitz, kendt i rejsebranchen fra navnlig sine over 14 år for flyselskabet Cathay Pacifics nordiske kontor, og Kristian Haaber, brand manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør ejet af grundlæggeren af Zleep Hotels, Peter Haaber.

Hotellerne har hver sin morgenmadsrestaurant, men ellers ingen restaurationer – i området omkring hotellerne er der flere spisesteder, hvor hotellernes gæster kan få rabat, samt også en række supermarkeder. Hér kan for eksempel Residence-gæsterne, der skal bo længere tid på hotellet, proviantere og så tilberede maden i værelsernes minikøkkener der har køleskab, mikrobølgeovn og kogeplade – samt kaffemaskine, vandkoger, opvaskemaskine og så videre.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind