Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Går du og drømmer om muligheden for at eje eget hotel og restaurant med udsigt over Roskilde Fjord? Chancen er der nu, skriver Sjællandskenyheder.dk

Det er naturligvis det konkursbegærede Badehotel Søfryd Aps, der er tale om. Man kommer ikke til at eje bygninger, som ejes af et andet firma.

”Det er situationen, vi har en hotel- og restaurant-drift til salg. Det er en helt naturlig del af et konkursbo, at man forsøger at få indtægter på de aktiver, der måtte være, og driften af et hotel og restaurant er et aktiv. Havde det været en bilforhandler, havde vi også gjort vores til at få solgt eventuelle biler, der måtte være firmaets,” lyder det fra kurator, Anders Levin.

Læs hele historien på sn.dk

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind