Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

HORESTA på Bornholm kommet styrket ind i 2024 med syv nye medlemmer. Det er Gæstgiveren, BB-Hotels, Jantzens Hotel, Hotel Balka Strand, The Falcon Hotel, Amtmandsgården og Gudhjem Camping.

Det oplyste formand Christian Froberg Dahl fra Ekkodalshuset i beretningen på HORESTAs generalforsamling, skriver Tidende.dk.

Bornholm bidrager dermed flot til udviklingen på landsplan, hvor organisationen er vokset med 160 medlemmer i løbet af 2023.

”Det er afgørende for vores branche, at vi står sammen, og det gør vi i høj grad i HORESTA. Vi kæmper side om side for at skabe bedre vilkår for branchen, og vi oplever i allerhøjeste grad, at politikerne lytter til os,” siger Christian Froberg Dahl.

Læs hele historien på tidende.dk

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind