Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På lørdag er det slut. Så serveres de sidste måltider hos gourmetrestauranten Loftet i Esbjerg. I et opslag på Facebook lyder det, at det skyldes problemer med at finde en ny køkkenchef. Det skriver BT.dk.
Efter fire år har Mathias Denaro Kristensen således valgt at stoppe i jobbet.
”I lyset af hans afgang har vi søgt efter en værdig efterfølger, en opgave som har vist sig at være en betydelig udfordring,” siger han.
Men det er dog ikke helt slut med mad på toppen af Esbjergs gamle posthus. Her vil der i fremtiden i stedet udelukkende serveres diverse rettet til selskaber og arrangementer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024