Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På lørdag er det slut. Så serveres de sidste måltider hos gourmetrestauranten Loftet i Esbjerg. I et opslag på Facebook lyder det, at det skyldes problemer med at finde en ny køkkenchef. Det skriver BT.dk.
Efter fire år har Mathias Denaro Kristensen således valgt at stoppe i jobbet.
”I lyset af hans afgang har vi søgt efter en værdig efterfølger, en opgave som har vist sig at være en betydelig udfordring,” siger han.
Men det er dog ikke helt slut med mad på toppen af Esbjergs gamle posthus. Her vil der i fremtiden i stedet udelukkende serveres diverse rettet til selskaber og arrangementer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025