Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter syv års forgæves forsøg er det omsider lykkes Middelfarts kendte byggematador Michael Nissen og hans hustru Helle Nissen at sælge deres Rosenkilde Gods. Køber er Niels Ulrik Nyboe, der har haft succes med at omdanne familiens Tøystrup Gods på Midtfyn til kursus- og konferencecenter. Det skriver Fredericia Dagblad.

Han måtte op med 34 millioner kroner for den 800 kvadratmeter store bolig og de tilhørende ridefaciliteter i Røjle lidt nord for Middelfart.

Niels Ulrik Nyboe fortæller, at handlen er foregået direkte mellem ham og Helle og Michael Nissen uden mægler. Han overtog stedet 15. februar i år og er i sidste uge flyttet ind med sine to døtre på 19 og 22 år, ligesom hans kæreste er på vej.

Dermed har han også forladt hovedbygningen på Tøystrup Gods, som allerede er udlejet til en anden familie. Hvem ønsker han dog ikke at fortælle.

Læs hele historien på frdb.dk – kræver login

Ny strategi skal trække turister til sydfynsk by

Hvis det står til foreningen Svendborg Event, skal Svendborg fylde mere i dansk turisme i fremtiden. Foreningen står bag en strategi, som blandt skal etablere byen som Det Sydfynske Øhavs hovedstad.

Log ind