Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da den bornholmske hotelkæde Bornholm Hotels ApS trådte ind i 2023, var det egentlig forventningen, at man ville afslutte året med et rundt nul på bundlinjen. Det skriver Turisme24.

De forventninger er dog blevet gjort til skamme, og hotelkæden, der står bag hotellerne Hotel GSH, Griffen Spahotel og Fredensborg Badehotel, har nemlig netop offentliggjort en årsrapport, der viser et overskud på 1,2 millioner kroner.

I en pressemeddelelse fortæller kædens administrerende direktør, Trine Richter, at man oprindeligt var mere pessimistiske i forventningerne til året, da danskernes feriebudgetter er skrumpet, og da valutakurserne ikke har været en fordel i forhold til at tiltrække udenlandske gæster. Når der alligevel er millionoverskud i virksomheden, skyldes det, at et godt forhold til stamgæster har sikret en god belægningsprocent.

Læs hele historien på turisme24.dk

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind