Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den store hotelkæde Danske Hoteller, som ejer og driver 26 hoteller i Danmark, ønsker at vokse sig endnu større. Det skriver Turisme24.

Hotelkæden er allerede slået ind på en kurs med opkøb af hoteller, senest Hotel Pejsegården med 118 værelser i byen Brædstrup nær Horsens, og man har løbende foretaget kapitaludvidelser ved at sælge aktier.

Nu har man igangsat endnu en kapitaludvidelse, og i denne omgang er der tale om 100.000 B-aktier, som er i udbud frem til den 21. maj. I en pressemeddelelse oplyser Danske Hoteller, at prisen per aktie lyder på 60 kroner, og der er dermed tale om, at kæden ønsker at polstre sig med seks millioner kroner.

Du kan læse hele historien på turisme24.dk

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind