Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Artiklen i New York Times, som blev udgivet i april, roser Rødvig Kro og Badehotel og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.

Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.

Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.

Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.

Læs hele historien på tv2.dk

Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel

Det ikoniske spilbrand Atari står bag et nyt hotelkoncept i Phoenix, USA, hvor gaming, events og hospitality smelter sammen. Hotellet skal være en destination i sig selv – ikke kun et sted at overnatte.

Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel

Renoveringsplanerne for det historiske Brøndums Hotel kræver mere tid end ventet. Derfor er Arp-Hansen Hotel Group og boet efter Bendt Fredberg Jensen blevet enige om at forlænge overtagelsesfristen med et halvt år.

Log ind