Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lalandia kommer ikke til at åbne et nyt badehotel med op til 200 værelser i Søndervig i 2025. Selvom tilladelsen til hotellet er givet, er der opstået en mulighed, som man har valgt at gribe, og derfor er badehotellet nu udskudt til 2028, fortæller Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia. Det skriver Turist24.

Den nye mulighed er projektet Strandbyen, hvor man vil opføre i omegnen af 141 lejligheder, som skal stå klar til indflytningen i foråret 2025, og man har allerede skudt salget i gang i april.

Konkret er planen, at de nye ferielejligheder vil have et areal på 63 og 100 kvadratmeter, mens prisen spænder mellem 1,9 og 2,9 millioner kroner.

Læs hele historien på turisme24.dk

Lalandia lander rekord-overskud

Endnu et solidt overskud er præsenteret i Lalandia Rødby. De svømmer i klor i badelandet, samtidig med der også bliver svømmet i grønne tal på bundlinjen hos Lalandia Rødby.

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Log ind