Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter måneders omfattende renovering for mere end 20 millioner kroner kunne hotel- og gastronomikoncernen Bühlmann torsdag klippe snoren og officielt slå dørene op til det nye Boutique Hotel Royal i hjertet af Aarhus. Det skriver Turistmonitor.

Renoveringen af Hotel Royal omfatter blandt andet en forvandling af hotellets oprindelige 69 værelser samt etablering af fem nye værelser, herunder en ny, stor brudesuite med udsigt til Aarhus Domkirke.

Derudover vil kommende gæster på hotellet efter en varm velkomst af en dørmand med høj hat møde en gennemrenoveret lobby, en forvandling af hotellets centrale atriumgård, Queens Garden, der blandt andet har fået en ny champagne- og cocktailbar, samt nyrenoverede gangarealer på hele hotellet.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind