Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Anni Grønborg Jensen, medejer af Mariager Camping bliver nu er en del af destinationens bestyrelse. Det skriver Turistmonitor.

Anni Grønborg Jensen har sammen med sin mand Kenneth ejet campingpladsen i 18 år, og det nye bestyrelsesmedlem har ifølge Destination Himmerland et dybdegående kendskab til campingbranchen.

Hendes viden om Himmerland og dets potentialer tilføjer derfor et vigtigt sæt kompetencer til bestyrelsen i udviklingen af destinationen, lyder det.

Anni Grønborg Jensen har tidligere arbejdet som konsulent og projektingeniør, og hun står bag initiativer som Fjordbobler, orangerier på terrasserne ved hytterne og mange andre aktiviteter, der imødekommer gæsternes behov.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

 

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind