Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De er vokset ud af airbnb-værtskaber og var frontløbere på markedet for lejlighedshoteller i København, og nu åbner de deres første hotel i Aarhus. Det skriver Turistmonitor.

Nu er der så tilføjet 70 hotellejligheder i Aarhus, hvor Daniel&Jacob’s’ i samarbejde med ejendomsudvikleren Basecamp har åbnet et såkaldt apart-hotel med ’urban studios og boutique apartments’ på Katrinebjerg i den nordlige del af byen.

De 70 lejligheder er samlet i en separat bygning, der er en del af ejendomskomplekset Basecamp, som stod færdig i 2023 med i alt 650 lejligheder målrettet studerende.

Men da markedet for studieboliger i Aarhus viste sig at være mættet, stod bygningen på Katrinebjergvej 77H tom, og så slog de erfarne iværksættere til.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind