Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. juli 2023 sov Brøndums Hotels ejer siden 1977, Bendt Fredberg, stille ind. Nogle måneder senere fortalte Jens Stadum, bestyrelsesmedlem hos Brøndums Hotel og bobestyrer af den tidligere ejers dødsbo, at de tre arvinger til det berømte hotel ønsker at sælge det. Det skriver Turisme24.

Og nu foreligger der et salgsprospekt, som erhvervsmæglerfirmaet Colliers har udarbejdet viser, at sælgerne ønsker, at handlen kommer til at finde sted som et køb af aktierne i Brøndums Hotel A/S.

Overtagelsen af selskabet bag Brøndums Hotel betyder, at en ny eventuel ejer ud over hotelvirksomheden i det historiske hotel, også vil råde over overnatningskapaciteten i den nærliggende Admiralgaarden og parkeringspladserne, der følger med ejendommene.

Du kan læse hele historien på turisme24.dk

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind