Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

4,3 millioner turistovernatninger på hoteller, feriecentre, campingpladser, vandrerhjem og i feriehuse. Så meget blev det til i april ifølge de seneste tal fra Danmarks Statistik. Det skriver Turisme24.

Det er et fald på 16 procent sammenlignet med samme måned i 2023. Til den historie hører dog også, at påske i år faldt i marts, mens den i 2023 lå i april.

Hos HORESTA ærgrer viceadministrerende direktør, Jeppe Møller-Herskind, sig over, tilbagegangen i april, men ser for 2024 generelt positive tendenser.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at april måned ikke kan fortsætte den flotte vækst fra januar, februar og marts, men at det samlede overnatningstal for 2024 er gået frem sammenlignet med 2023 er meget positivt. Det ligner samtidig i høj grad, at tallene er båret af udenlandske turister, hvilket lover godt for den kommende højsæson.”

Du kan læse hele historien på turisme24.dk – kræver abonnement.

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind