Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Idéen om at udnytte pladsen på værelserne mere effektivt, inspireret af færgekahytter, har vist sig at være en guldrandet forretningsmodel. I 2023 genererede Cabinn 125 millioner kroner i overskud efter skat, hvilket gør det til det næstbedste resultat i kædens historie. Det skriver Turistmonitor.

Niels Fennet er meget tilfreds med resultatet og ser frem til yderligere ekspansion. Et nyt hotel med 271 værelser er på vej i Esbjerg, og tidligere i år købte Cabinn en grund på Kalvebod Brygge i København, hvor endnu et hotel skal stå færdigt i 2026.

I 2023 voksede antallet af overnatninger på Cabinns hoteller i København med tre procent. Ifølge Realdania forventes efterspørgslen på hotelværelser i København at stige med 50 procent frem mod 2030

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind