Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kan god smag i munden gå hånd i hånd med lækre smagsoplevelser? Det mener Sinatur Hotel & Konference godt, at det kan. Det vi spiser kan blive en af de helt store kamparenaer, når vi taler om at transformere vores samfund. Det er her de store slag om nedbringelsen af CO2 skal kæmpes. Men det er samtidig et af de mest følsomme områder. Det skriver hotelkæden i en pressemeddelelse.

I Sinatur Hotel & Konference mener de, at det er deres ansvar at servere mad og drikkevarer, der i højere grad passer på naturen - uden at påvirke gæstetilfredsheden. Derfor har de lavet et nyt gastronomisk kodeks for deres seks hoteller.

“Skal vi ikke lige stoppe op og tænke over, hvordan vi som branche kan være med til at ændre madkulturen? Vi serverer tusindvis af måltider og flere ton mad om dagen, derfor har vi også et ansvar for at tage vores ambition om at drive hotel og konference på naturens præmisser alvorligt. Det gør vi på alle andre områder og det gør vi også ved at træffe skarpe valg omkring, hvad vi serverer for vores gæster,” siger direktør i Sinatur Hotel & Konference Louise Hauge Gliese.

Log ind