Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sø- og Handelsretten har netop afsagt en kendelse, som giver Nets, som er ejer af Dankort, medhold i, at beregningerne der ligger til grund for en Dankort-marketingkampagne er solide. Nets ser dommen som en anerkendelse af, at det er korrekt at Dankort sparer Danmarks butikker for 500 mio. kr. årligt i gebyrer.

Retten har ikke nedlagt forbud mod de 11 besparelsesudsagn i Nets’ markedsføringskampagne for Dankort, da retten fandt, at de pågældende udsagn var i overensstemmelse med markedsføringslovens dokumentationskrav og hverken var vildledende eller i strid med god markedsføringsskik. Retten nedlagde dog forbud mod to andre besparelsesudsagn i kampagnen, dog ikke kampagnens hovedbudskab om, at Dankort årligt sparer butikkerne 500 millioner kr.

Tag imod betalinger også selvom nettet er nede

Det kan ske, at din virksomheds betalingsterminal mister forbindelsen til nettet derfor er det vigtigt, at du og dine medarbejdere ved, at I godt kan tage imod Dankort betalinger alligevel.

Airbnb lancerer berømthedsoplevelser

Ved at lancere den nye Icons-kategori håber Airbnb at køre med på dette års store oplevelsestrend – og hvis den bliver relevant at tage platformen med ind i fremtiden.

Log ind