Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Comwell Middelfart er netop blevet færdig med en omfattende renovering, som har skullet give et løft til både inde- og udendørsarealer på hotellet. Derudover indbefatter renoveringen også en udvidelse, oplyser Comwell i en pressemeddelelse.

”Vi har tilføjet 600 kvadratmeter til hotellets møde- og konferencefaciliteter – herunder også en ny, indbydende hall,” fortæller Charlotte Balthazar, hotelchef på Comwell Middelfart.

Renoveringen indbefatter et nyt indgangsparti til hotellet, og derudover er der tilføjet to nye mødelokaler til hotellet designet til større grupper med plads til henholdsvis 350 og 100 gæster.

Hotellets restaurant, som kan rumme op til 250 spisende gæster, har også fået sig en opgradering, og hotelbaren er blevet transformeret til et åbent brasserie, som giver gæsterne mulighed for at få sig lettere måltider.

Læs hele historien på Turisme24.dk

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind