Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et ønske om at differentiere sig fra konkurrenterne har medvirket til, at Hotel Vejlefjord nu vil prøve kræfter med et nyt område. Spahotellet lancerer derfor sammen med Westphals Fabrikker i Bøvl ved Sønder-Omme en serie af plejeprodukter til krop og hår. Det skriver Turisme24.dk.

De nye produkter er både veganske og økologiske, og det er væsentligt i og med, at de dermed flugter med de værdier, som Hotel Vejlefjord baserer andre dele af forretningen på. Det forklarer Flemming Jakobsen, der er direktør for hotellet.

“Vores egen produktserie bidrager til, at vi skiller os ud fra andre spahoteller, og vi er meget beærede over at have fået så anerkendte hår- og kropsplejespecialister med i produktudviklingen. I samarbejde med Westphals Fabrikker har vi formået at skabe produkter, der understøtter spahotellets fokus på kvalitet, økologi, naturlighed og virkningsfulde behandlinger,” siger Flemming Jakobsen.

At man nu lancerer egen produktserie skal bidrage til, at Hotel Vejlefjord tager et skridt i retning af at indfri ambitionen om, at spa- og konferencehotellet skal være at finde blandt de førende aktører i spa- og wellnessbranchen herhjemme.

Læs hele historien på turisme24.dk

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind