Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jan Vinther Laursen, bestyrelsesformand i HORESTA, har sendt en nytårsudtalelse på gaden, hvor der leveres klare budskaber rettet direkte mod brancheorganisationen Dansk Erhverv. Det skriver Turistmonitor.dk.

I nytårsudtalelsen slår formanden nemlig fast, at Dansk Erhverv ligesom HORESTA huser en stor gruppe hoteller blandt medlemmerne, men at det sammenfald af medlemmer ikke kommer til at danne grobund for en fusion mellem de to brancheorganisationer,

“Når jeg som formand for HORESTA gør status og ser frem og tilbage for vores organisation, føler jeg mig kaldet til at kommentere på nogle rygter, som vi igen og igen støder på blandt vores loyale medlemmer. Det gælder for eksempel rygtet om, at HORESTA er på vej til at fusionere med Dansk Erhverv. Det er vi ikke. Vi sagde nej tak til en fusion i 2021, og holdningen i bestyrelsen er fortsat meget klar: Hotel-, restaurant- og turisterhvervet fortjener sin egen, selvstændige organisation, som alene fokuserer på vores erhverv og ikke også skal tale på vegne af vindmølleproducenter, detailhandel, revisorer og sundhedsklinikker,” lyder det Jan Vinther Laursen.

HORESTAs formand lægger samtidig ikke skjul på, at HORESTA er i hård konkurrence med Dansk Erhverv om medlemmerne i hotelbranchen.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind