Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jan Vinther Laursen, bestyrelsesformand i HORESTA, har sendt en nytårsudtalelse på gaden, hvor der leveres klare budskaber rettet direkte mod brancheorganisationen Dansk Erhverv. Det skriver Turistmonitor.dk.

I nytårsudtalelsen slår formanden nemlig fast, at Dansk Erhverv ligesom HORESTA huser en stor gruppe hoteller blandt medlemmerne, men at det sammenfald af medlemmer ikke kommer til at danne grobund for en fusion mellem de to brancheorganisationer,

“Når jeg som formand for HORESTA gør status og ser frem og tilbage for vores organisation, føler jeg mig kaldet til at kommentere på nogle rygter, som vi igen og igen støder på blandt vores loyale medlemmer. Det gælder for eksempel rygtet om, at HORESTA er på vej til at fusionere med Dansk Erhverv. Det er vi ikke. Vi sagde nej tak til en fusion i 2021, og holdningen i bestyrelsen er fortsat meget klar: Hotel-, restaurant- og turisterhvervet fortjener sin egen, selvstændige organisation, som alene fokuserer på vores erhverv og ikke også skal tale på vegne af vindmølleproducenter, detailhandel, revisorer og sundhedsklinikker,” lyder det Jan Vinther Laursen.

HORESTAs formand lægger samtidig ikke skjul på, at HORESTA er i hård konkurrence med Dansk Erhverv om medlemmerne i hotelbranchen.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Log ind