Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis du har kørt, gået eller cyklet på Åboulevard på det seneste, så har du helt sikkert bemærket en større byggeplads, der breder sig ud for nummer 29.

Det er Avenue Hotel, der er under totalrenovering. Alt indmad er pillet ud. Størstedelen af væggene i den seks etager høje bygning er revet ned. Det samme er alle gulve og lofter. Det skriver Københavnliv.dk.

Brøchner Hotels overtog Avenue Hotel i 2016. Allerede dengang var der tale om et slidt og utidssvarende hotel, som kun ventede på en gennemgribende renovering. Corona udsatte projektet, men i november 2023 rykkede de første entreprenørmaskiner ind.

Når renoveringen, der naturligvis også indebærer nye badeværelser på samtlige værelser, er overstået, går Avenue Hotel fra at være 3-stjernet til at være et 4-stjernet hotel. Eller 4+, som Søren Brøchner-Mortensen udtrykker det. Han glæder sig også til, at hotellet i højere grad bliver en integreret del af byen.

Læs hele historien på københavnliv.dk

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind