Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

DGI Byen i København har åbnet en række nye penthouse-faciliteter, der består af en suite-etage på i alt 130 kvm., fordelt på en suite med balkon og et deluxe familieværelse. Skandinavisk minimalisme, sundhed og komfort har været i fokus for udviklingen af suiterne, som har egne indbyggede træningsfaciliteter. Det skriver DGI Byen i en pressemeddelelse.

De nye suiter markerer en særlig tilføjelse til DGI Byen, som har bestræbt sig på at kombinere skandinaviske designklassikere, komfort og sundhed. Hver detalje, fra møbler til faciliteter, er nøje udvalgt og specialdesignet til indretningen.

“Vi er begejstrede for at åbne hele øverste etage op på hotellet for både private gæster og forretningsfolk. Vi tilbyder vores gæster en helt forrygende udsigt over hele Vesterbro og København, og i tråd med vores fokus på sundhed og bevægelse har vi desuden udviklet suiterne med muligheder for at bevæge sig og dyrke motion under opholdet,” fortæller DGI Byens CEO Michael Stensbøl.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind