Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Moment i Feldballe på Djursland er en gourmetrestaurant med en grøn Michelin-stjerne, og så er den verdenskendt for at nå det høje gastronomiske niveau ved udelukkende at servere vegetarisk mad.

Men i slutningen af februar ændrer dette sig. Ejerne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, har besluttet, at gæsterne fremover også vil kunne møde kød på menuen, eller animalsk protein. Det skriver Aarhusonsdag.dk.

Ejerne understreger dog at der vil være lige så meget plads til gæster, der har taget et valg om at være veganere eller vegetarer som altid. Fremover skal man, når man reserverer, tage et aktivt valg om man vil spise som omnivor, vegetar eller veganer.

I sommersæsonen vil brugen af animalske produkter vil være minimal. Vintersæsonen baserer sig på alt, hvad der er fermenteret, tørret, og på forskellige måder hengemt fra andre sæsoner.

Læs hele historien på aarhusonsdag.dk

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Log ind