Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Moment i Feldballe på Djursland er en gourmetrestaurant med en grøn Michelin-stjerne, og så er den verdenskendt for at nå det høje gastronomiske niveau ved udelukkende at servere vegetarisk mad.
Men i slutningen af februar ændrer dette sig. Ejerne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, har besluttet, at gæsterne fremover også vil kunne møde kød på menuen, eller animalsk protein. Det skriver Aarhusonsdag.dk.
Ejerne understreger dog at der vil være lige så meget plads til gæster, der har taget et valg om at være veganere eller vegetarer som altid. Fremover skal man, når man reserverer, tage et aktivt valg om man vil spise som omnivor, vegetar eller veganer.
I sommersæsonen vil brugen af animalske produkter vil være minimal. Vintersæsonen baserer sig på alt, hvad der er fermenteret, tørret, og på forskellige måder hengemt fra andre sæsoner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stjernekok vender tilbage til den gastronomiske scene
10-11-2024
-
HORESTA kritiserer bankers manglende lånevillighed
10-11-2024
-
København topper listen som Nordens stærkeste brand
10-11-2024
-
Kendt restaurant i Skagen lukker efter konkurs
10-11-2024
-
Gazellepris og royalt besøg hos Severin i Middelfart
08-11-2024
-
Ny direktør for Destination Vesterhavet
10-11-2024
-
Store forskelle i danskernes udespisevaner
10-11-2024
-
Danmark får visumfri adgang til Kina
10-11-2024