Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sjældent har en restaurant fået mere omtale end Bouillon. Det var enten galt eller genialt.
Med overrumplende lave priser åbnede restauranten på Frederiksberg i september og lokkede hurtigt sultne gæster til med klassisk bistromad. Det skriver Berlingske.dk.
Restauranten er blevet kaldt en gamechanger af Berlingskes gastronomiredaktør, og det synes efterhånden umuligt at få et bord, medmindre man væbner sig med en god portion tålmodighed.
Siden åbningen i september har over 92.000 gæster sat sig til bords i den franske restaurant på Frederiksberg.
Bag restauranten står restauratør Torben Klitbo. Han åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025