Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sjældent har en restaurant fået mere omtale end Bouillon. Det var enten galt eller genialt.

Med overrumplende lave priser åbnede restauranten på Frederiksberg i september og lokkede hurtigt sultne gæster til med klassisk bistromad. Det skriver Berlingske.dk.

Restauranten er blevet kaldt en gamechanger af Berlingskes gastronomiredaktør, og det synes efterhånden umuligt at få et bord, medmindre man væbner sig med en god portion tålmodighed.

Siden åbningen i september har over 92.000 gæster sat sig til bords i den franske restaurant på Frederiksberg.

Bag restauranten står restauratør Torben Klitbo. Han åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind