Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Står det til ejendomsselskabet Horup Bolig A/S vil der i 2025 blive taget første spadestik til det store byggeri ”Hvalen” ud til Aabenraa Fjord. Det skriver Turisme24.dk.

Ifølge planen kommer bygningen til at indeholde et hotel med 175-200 hotelværelser, 125 seniorboliger og en restaurant med plads til 350 siddende gæster.

Og nu har Aabenraas borgmester, Jan Riber Jakobsen, og hans parti, Det Konservative Folkeparti, startet en debat i kommunen gennem en annonce på både borgmesterens og partiets Facebook-sider.

”Det har vi gjort, fordi det nok er den største byggesag om et privat byggeri i Aabenraas historie. Der kan alle partier med rette kigge hen på borgmesteren og spørge, hvad han og hans parti mener. Derfor havde vi det oppe og vende på partiets generalforsamling, hvor der var fuld opbakning til, at det her skulle vi afprøve, men med de krav, som vi også beskriver,” fortæller Jan Riber Jakobsen.

Han henviser til, at partiet blandt andet skriver i annoncen, at man vægter et energi- og klimavenligt byggeri med høj arkitektonisk kvalitet.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind